RSS

Υπνος

Ζωηρά όνειρα που διαταράσσουν τον ύπνο σας

zwira oneira_386
Γιατί συμβαίνει
Αν τα όνειρά σας φαίνονται πιο τρελά από συνήθως –γεμάτα ερωτικές σκηνές ζώων που μιλάνε και με τεράστια κτίρια- μπορείτε να κατηγορήσετε την προγεστερόνη που ξεχύνεται στις φλέβες σας λόγω του ενθουσιασμού και της ανησυχίας σας για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα. «Τα όνειρα απεικονίζουν τη συναισθηματική πραγματικότητά σας» λέει η Mary O' Malley, σύμβουλος ύπνου στο νοσοκομείο του Νόργουοκ στο Κοννέκτικατ. «Η εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω και τα θετικά και αρνητικά συναισθήματα εμφανίζονται με τη βοήθεια των ονείρων σας.
Υπάρχει και άλλος ένας άλλος λόγος για τον οποίον ο κόσμος των ονείρων σας είναι ενδιαφέρων: όταν ξυπνάτε συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας για να πάτε στο μπάνιο, επειδή έχετε μια κράμπα ή για να βολευτείτε στο κρεβάτι, πιθανόν να διακόψετε έναν όνειρο.
Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό
Απολαύστε τον κόσμο των ονείρων σας! Αν θέλετε, καταγράψτε τα όνειρά σας και τι πιστεύετε ότι σημαίνουν σε ένα λεύκωμα ονείρων. Μοιραστείτε τις νυκτερινές περιπέτειές σας με το σύζυγό σας και ανακαλύψτε τι ονειρεύεται ο μελλοντικός μπαμπάς.



Το άρθρο αυτό κατέχεται από τη © Johnson & Johnson Hellas A.E.B.E, η οποία είναι και η μόνη υπεύθυνη για το περιεχόμενό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου